ホーム > 北村 豊/ Kitamura, Yutaka
北村 豊
Kitamura, Yutaka
生命環境系, 教授 Faculty of Life and Environmental Sciences, Professor
オープンアクセス版の論文は「つくばリポジトリ」で読むことができます。
- 1. Simultaneous stone-milling and extraction enables efficient one-step extraction of hard plant materials Thi Bao Chau, Bui- Kokawa, Mito- Thu Tra, Tran- Nosaki, Shohei- (+1 著者) Kitamura, Yutaka INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 80: (2022)
- 2. Effects of roasting on storage degradability and processing suitability of brown rice powder FUKUI, Miho- Islam, Md Zohurul- Lai, Hsi-Mei- Kitamura, Yutaka- KOKAWA, Mito LWT - Food Science and Technology 161: (2022)
- 3. Eff ect of Alpha-rice Particle Size and Water Temperature on Restoration to Cooked Rice 絹笠 真子- 北村, 豊- 粉川 美踏- 伊藤秀朗- 日本災害食学会誌VOL.9 NO.1 PP.9-15 MARCH 2022 9: 9 - 15 (2022)
- 4. レーザー散乱法を用いたりんご果実のテクスチャー推定 飯田, 大希- 粉川, 美踏- 北村, 豊- 2022年農業施設学会 学生・若手研究発表会講演要旨集 (2022)
- 5. 湿式微粉砕と噴霧乾燥による果実未利用部位の可食化 粉川, 美踏- 北村 豊- 冷凍 (2022)
- 6. Estimation of Apple Firmness Using a Simple Laser Scattering Measurement Device Iida, Daiki- 粉川, 美踏- Saito, Yoshito- Yamashita, Tsuyoshi- Kitamura, Yutaka Engineering in Agriculture, Environment and Food (2022)
- 7. Design and characterization of bio-amine responsive films enriched with colored potato (Black King Kong) anthocyanin for visual detecting pork freshness in cold storage Niu, Xiaoqing- Wang, Wenxiu- Kitamura, Yutaka- Wang, Jie- (+1 著者) Ma, Qianyun JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 15: 4659 - 4668 (2021) Semantic Scholar
- 8. 微酸性電解水ミストがカット野菜の品質や貯蔵寿命に与える影響 中山, 大地- Kitamura, Yutaka- Kokawa, Mito- 2021年度農業施設学会大会 講演要旨集 73 - 73 (2021)
- 9. Simultaneous Milling and Extraction (SME) by wet-milling: a preliminary study on simple extraction of selected spices Chau, Bui Thi Bao- Kokawa, Mito- Kitamura, Yutaka- 日本食品科学工学会 第22回年次大会 講演要旨集 55 - 55 (2021)
- 10. Establishment of a cultivation method for sprouted brown rice and elucidation of its functional food characteristics Sukegawa, Hiroko- Kokawa, Mito- Kitamura, Yutaka- Food Science and Technology Research 27: 341 - 349 (2021) Semantic Scholar
- 11. First Clinical Trial of a Newly Developed, Low Menaquinone-7, Fermented Soybean Natto in Warfarin-Dependent Patients Nakajima, Tomomi- Taya, Yuki- Nishikawa, Takanobu- Kitamura, Yutaka- (+2 著者) Hiramatsu, Yuji JOURNAL OF MEDICINAL FOOD 24: 860 - 865 (2021) Semantic Scholar
- 12. 発酵条件を変化させた玄米ペーストパンの物性 粉川, 美踏- 江原綾子- 北村豊- 日本食品科学工学会第68回大会講演集 136 - 136 (2021)
- 13. エクストルーダーを用いた豆類の肉代替加工 金丸, 開皇- 北村豊- 粉川, 美踏- 2021年度関東食料工学会第57回年次報告 21 - 21 (2021)
- 14. 湿式石臼粉砕で加工した緑茶ペーストの品質変化 Kitamura, Yutaka- 高橋, 朋也- Kokawa, Mito- 藤井, 信哉- 日本食品科学工学会 第68回大会講演集 142 - 142 (2021)
- 15. 石臼湿式粉砕を用いた同時粉砕抽出法による植物エキスの生成 吉崎, 唯香- Kitamura, Yutaka- Kokawa, Mito- 日本食品科学工学会 第68回大会講演集 142 - 142 (2021)
- 16. ミルクコーヒーのフレーバーホイールの開発 畠山, 慎一郎- 河口, 俊儀- 山口, 拓也- 吉原, 大翔- (+5 著者) Kitamura, Yutaka 日本食品科学工学会 第68回大会講演集 126 - 126 (2021)
- 17. レーザー散乱を利用したチェダーチーズの熟成過程における硬さの推定 安慶名, 夏鈴- Kokawa, Mito- Kitamura, Yutaka- 日本食品科学工学会 第68回大会講演集 103 - 103 (2021)
- 18. Impact of micro wet milling process on pomegranate peel phenolics extraction using multi-response optimization Amini- Rasool Khan- Kitamura, Yutaka- Islam, Md Zohurul- (+1 著者) Eseese, Victoria Faith JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 15: 2865 - 2876 (2021) Semantic Scholar
- 19. Evaluation of spice and herb as phyto-derived selective modulators of human retinaldehyde dehydrogenases using a simple in vitro method Bui, Thi Bao Chau- Nosaki, Shohei- Kokawa, Mito- Xu, Yuqun- (+3 著者) Miyakawa, Takuya Bioscience reports 41: (2021) Semantic Scholar
- 20. Effects of Apple Juice Manufacturing Processes on Procyanidin Concentration and Nondestructive Analysis by Fluorescence Fingerprint Okino, Seiya- Kokawa, Mito- Md. Zohurul, Islam- Kitamura, Yutaka- FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 14: 692 - 701 (2021) Semantic Scholar
- 1. 特願2011-245885: γアミノ酪酸含有の食品素材およびその製造方法
北村豊-越膳浩- - 2. 2008-184212: バイオガス処理システム
北村豊-島田敏- - 3. 特願2011-245998: コメスラリー製造装置
北村豊-越膳浩- - 4. 特願2021-125796: イネ発芽体,イネ発芽体の栽培方法,およびイネ発芽体の栽培装置
粉川, 美踏-北村豊-助川宏子-
476 total views